ev trader nl

Plug-In Hybride of elektrische Ford kopen of leasen?

Ford - elektrische autoEVTrader® beschikt over een grote voorraad nieuwe en tweedehandse FORD’s met keuze uit elektrische of Plug-In Hybride aandrijving. Van de Ford C-Max tot de iconisch Ford Mustang Mach-e,  kopen of leasen, je vindt ze allemaal bij ons op de website. Wij werken alleen samen met gerenommeerde autobedrijven en zorgen er zo voor, dat er alleen top nieuwe en tweedehandse elektrische occasions worden aangeboden.

Ford leasing

De leasing van een Plug-In Hybride of elektrische FORD kan aantrekkelijker zijn dan kopen. EVTrader® en onze partners bieden verschillende leasevormen aan voor zowel de particulier als de zakelijk rijder. Naast Financial lease bieden wij Operational lease en Private lease. Voor de particuliere rijder heb je daarnaast ook keuze uit een persoonlijke lening of abonnementen.

Of je nu kiest voor een Plug-In Hybride of elektrische Ford, ons aanbod is groot en divers. Daarnaast bieden we nog veel meer merken aan. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod elektrische auto’s.

Meer elektrische of Plug-in Hybrides Ford bekijken?

» Uitgebreide FORD voorraad (incl. filtermogelijkheden)

EV-Nieuws

EVTrader - De verkoopsite om elektrische auto's te kopen