De Honda E krijgt gezelschap van een grotere broer die veel lijkt op een ander familielid.

Afb. Honda News

Honda bevestigde ook de verdere uitbreiding van zijn geëlektrificeerde productassortiment in 2023, om zijn breedste Europese assortiment sinds vele jaren te creëren. Nieuwe toevoegingen zijn onder meer een volledig elektrische SUV in het B-segment, waarvan het voorvertoning is geweest als het e:Ny1 Prototype, een volledig hybride SUV uit het C-segment en de geheel nieuwe CR-V, die beschikbaar zal zijn met zowel een volledige hybride als een plug-in hybride. aandrijflijnopties voor het eerst in Europa.

De e:Ny1 elektrische auto (EV), die in 2023 op de markt komt, zal centraal staan ​​in Honda’s toekomstige productassortiment. Met de unieke mix van dynamiek, technologie en design waar Honda bekend om staat, zal de compacte SUV een geweldige optie zijn voor gezinnen die op zoek zijn naar hun eerste EV.

Honda - elektrische auto Afb. Honda News

“De voltooiing van ons elektrificatiedoel markeert een belangrijk moment voor Honda in Europa”, zegt Tom Gardner, Senior Vice President, Honda Motor Europe. “Toch rusten we niet op onze lauweren. We zijn al ver gevorderd met onze plannen om de keuze aan de 100% elektrische en hybride voertuigen voor onze klanten verder uit te breiden en ons aanbod in het snelgroeiende B- en C-SUV-segment te vergroten. De nieuwe modellen die we in 2023 zullen introduceren, zetten de koers uit voor de volgende generatie geëlektrificeerde Honda auto’s, allemaal met behoud van de boeiende rijdynamiek, het comfort en de uitzonderlijke bruikbaarheid waaraan onze klanten gewend zijn geraakt.”

Bron / foto’s : HondaNews

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.