MG CyberE – de nieuwe elektrische Hatchback.

Er gebeurt momenteel veel bij MG, er staan op korte termijn maar liefst 4 nieuwe producten op de planning en het merk maakt zich klaar in Europa voor een grootse lancering van een gloednieuwe “Elektrische Hatchback”. Het merk wil zijn export naar Europa dit jaar naar 120.000 stuks opdrijven, en in de jaren daarna naar nog hogere aantallen. Een van de auto’s die dat doel moet bereiken in de nieuwe ‘MG CyberE’. We hebben de eerste Teaser Video en pantantbeelden die bij de naam “CyberE’ toebehoren.

Trek je cyberbroekje al maar aan, want via gelekte info van een interne presentatie is het duidelijk dat MG de komende tijd volop de kaart van Cyberland trekt. Zo zal het merk op korte tijd maar liefst 4 nieuwe modellen lanceren met een “Cyber benaming”. Specifiek gaat het over de productieversie van de Cyberster roadster, SUV’s CyberS en CyberX én hachtback CyberE. Voor dat laatste is MG Europa nu de teasercampagne begonnen.

Eerste “Wereld Auto”
Het nadeel van het hebben van je moederbedrijf in China – het land van geen geheimen – is natuurlijk dat MG die CyberE onmogelijk geheim kan houden. Niet in de laatste plaats omdat automerken verplicht zijn om patentafbeeldingen van producten over te dragen aan de Chinese overheid. Met andere woorden: als je een beetje ijverig bent met de lokale Google (Baidu), dan heb je in een mum van tijd wat foto’s van de nieuwe CyberE. Hieronder kun je zien hoe de nieuwste van MG eruit zal zien.

Afb. CarNewsChina

MG spreekt over haar eerste “Gloabal EV” van het merk en staat deze CyberE waarschijnlijk op een totaal nieuw EV-Platform die is ontwikkeld en gebaseerd op een uitgebreid wereldwijd marktonderzoek en gericht op de behoeften van de buitenlandse consumente. De benchmark auto voor de CyberE is naar verluidt de Volkswagen ID.3. Dat is interessant aangezien de ID.3 in China wordt gemaakt door de SAIC-Volkswagen joint venture, en SAIC ook de eigenaar is van het merk MG. Hoeft dus niet echt een zoektocht te zijn …….

 

Op de Beijing Motor Show (maart ’22) zal MG haar nieuwste modellen voorstellen. De CyberE zal in dit najaar in Europa komen.Op de Beijing Motor Show (maart ’22) zal MG haar nieuwste modellen voorstellen. De CyberE zal in dit najaar in Europa komen.

Afb. CarNewsChina

 

Op de Beijing Motor Show (maart ’22) zal MG haar nieuwste modellen voorstellen. De CyberE zal in dit najaar in Europa komen.

Bron / afbeeldingen : CarNewsChina

Header : MG

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.