In China heeft MG de compacte Mulan onthuld, deze zal de strijd aan gaan met de VW ID.3, Cupra Born en Renault Megane E-Tech

MG Motor blijft groeien: het Chinese merk met Britse roots wint aan kracht in alle EU-markten. Nu moet er een compacte versie worden toegevoegd. De 4.3 mtr lange elektrische auto “Mulan” zou kunnen worden geëxporteerd als de MG4. Hij maakt gebruik van het zogenaamde “Nebula” elektrisch platform van de SAIC Group, wat betekent: achterwielaandrijving en accupakket tussen de wielen maar toch nog steeds compact. Technische gegevens zijn er nog niet – maar het topmodel zou in minder dan vier seconden naar 100 km/u moeten sprinten.

MG Motor Mulan - elektrische auto

De MG  heeft een spitse voorkant en scherpe lichtranden zet deze compacte auto zeker neer met zijn eigen accenten. Het panoramadak verbindt de voorruit en de achterruit visueel met elkaar. Daarboven torent een tweedelige dakrandspoiler uit. Binnen is er een groot centraal scherm.

MG Motor Mulan - elektrische auto

In Groot-Brittannië wordt de MG4 vanaf het vierde kwartaal 2022 aangeboden en heeft hij alles in huis om een ​​bestseller in het MG-gamma te worden als de prijzen laag blijven. De rest van Europa zou in 2023 kunnen volgen – tegen tarieven onder die van de concurrenten. De basisprijs zou onder de € 30.000 euro moeten beginnen.

Something BIG is coming! | MG Motor Europe

Source / Images : Byri / MG Motor

New and used Electric Cars on : EVTrader®

The Marketplace for Electric Vehicles