Afb. Tesla.com

Tesla hield onlangs zijn officiële opening en CEO Elon Musk danste terwijl hij de eerste in Duitsland gemaakte elektrische Tesla’s overhandigde. Ook hield hij een motiverende toespraak bij de opening. Nadat hij Tesla met een edelsteen had vergeleken, herinnerde Elon iedereen eraan wat het doel van Tesla was en waarom het belangrijk is.

“Elk voertuig dat we maken, zal een volgende stap zijn in de richting van een duurzame energietoekomst. We zullen ook batterijopslag maken. Dit wordt dus heel belangrijk voor de opslag van hernieuwbare energie, dus voor zonne- en windenergie. Omdat het met tussenpozen moet het worden opgeslagen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat de wereld zal overschakelen naar een duurzame energietoekomst met de combinatie van zonne-energie, batterijopslag en elektrische voertuigen”.

Hij deelde ook het belang van hoopvol zijn over de toekomst, vooral over het oplossen van klimaatverandering en het uitbreiden van duurzame energie. Zijn boodschap van hoop en Tesla’s aanwezigheid in Duitsland hebben ook invloed op de regio, die ooit economisch worstelde.

De regio Brandenburg kampt met een tekort aan banen, maar Tesla brengt niet zomaar banen, maar banen op het gebied van schone energie naar het gebied.

Bron : CleanTechnica       Auteur : Johnna Crider              Header : Tesla.com

EVTrader® – Uw partner voor het kopen en leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.