World of eMobility: 2-dagen evenement over onze ‘elektrische’ toekomst.

De EXPO Groot-Amsterdam in Nederland is de gastheer van het grote eMobility-evenement ‘World of eMobility’. Op 26 en 27 oktober brengen we marktleiders, experts en enthousiastelingen samen om de nieuwste ontwikkelingen en ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit te bespreken.

World of eMobility zal een verscheidenheid aan presentaties, paneldiscussies en interactieve tentoonstellingen bieden, allemaal gecentreerd rond het thema eMobility en de rol ervan bij het vormgeven van de toekomst van transport.

World-of-emobilityEen van de hoogtepunten van World of eMobility zullen keynote speeches zijn van leidende figuren in de eMobility-industrie, waaronder leidinggevenden van grote OEM’s, beleidsmakers, influencers en onderzoekers. Deelnemers krijgen de kans om uit de eerste hand te horen over de nieuwste trends en technologieën op het gebied van elektrische voertuigen, laadinfrastructuur en duurzaam transport.

Naast de keynote-presentaties zal het evenement ook een verscheidenheid aan paneldiscussies, workshops en netwerkmogelijkheden bieden, waardoor deelnemers de kans krijgen om in contact te komen met andere eMobiliteitsprofessionals en experts.

World of eMobility zal de nieuwste elektrische voertuigen, oplaadoplossingen en duurzame transportoplossingen presenteren, waardoor deelnemers de kans krijgen om de technologie in praktijk te zien en in actie te zien.

Over het geheel genomen begint World of eMobility zich te ontwikkelen tot een evenement dat u niet mag missen voor iedereen die betrokken is bij de elektrische mobiliteitsindustrie of geïnteresseerd is in de toekomst van transport. Het evenement biedt een unieke kans om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen en ontwikkelingen op het gebied van eMobiliteit en om in contact te komen met andere professionals uit de sector.

 

World of eMobility 2021 

Waar: EXPO Greater Amsterdam Vijfhuizen
Wanneer: donderdag 26 en vrijdag 27 oktober
Bezoektijden: dagelijks van 10.00 tot 17.30 uur
Entree: tickets zijn te koop via >> “World of eMobility” <<

** Uitgebreide informatie kunt u hier vinden

* Nieuwe en gebruikte elektrische auto’s op : EVTrader®